Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor, Seriye Devam

TFF 2. Lig Beyaz gurup 25. Hafta mücadelesinde Deplasmanda Hacettepe spora konuk olan ANAGOLD 24Erzincanspor maçın ilk devresinde Batuhan Salman ile bulduğu gol ile mücadeleden 1-0 Galip ayrılarak puanını 47 yaparak 3. Sıradaki yerini korudu.

TFF 2. Lig Beyaz

Ankara Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk stadyumunda oynanan ve Hakem Fatih Tokail’in yönettiği 25. Hafta mücadelesinde Hacettepe spora konuk olan ANAGOLD 24Erzincanspor maça hızlı başlayan taraf olurken ev sahibi ekip Hacettepe spor kontrolü oynadığı görüldü. Maçın 13. Dakikasında sol kanattan Niyazi’nin taşıdığı ve ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi değerlendiren Batuhan Salman takımını Deplasmanda 1-0 öne taşıyan gole imza attı.

Golden sonra beraberlik için yüklenen ev sahibi takım Hacettepe sporun arkadan bıraktığı boşlukları değerlendirmek adına kanatlardan gelen ve 2. Golü arayan ANAGOLD 24Erzincanspor gol bulamayınca devre 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan ve beraberlik golü için baskı kuran ev sahibi takım Hacettepe skor ataklarından sonuç alamadı. Kontra atak ile 2. Golü arayan ANAGOLD 24Erzincanspor özellikle kanatlardan getirdiği topları Etem ile buluşturarak sonuca gitmek istedi. Her iki takımın da ataklarından başka gol sesi çıkamayınca mücadeleden ANAGOLD 24Erzincanspor 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

ANAGOLD 24Erzincanspor 26. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Hafta içi Çarşamba günü Zonguldak Kömür sporu konuk edecek.

ANAGOLD 24Erzincanspor oynadığı 24 maç sonunda 13 Galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonunda topladığı 47 puan ile 2. Sırada bulunuyor.