Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Liderden 1 Puanla Döndü

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 30. Hafta mücadelesinde Namağlup lider Manisa spora konuk olan PLAY-OFF mücadelesi veren ANAGOLD 24Erzincanspor ikinci yarıda karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere kalarak 1 er puanı paylaştılar.

TFF 2. Lig Beyaz

Mümin Özkasap spor tesislerinde oynanan ve Necati Selçuk Şahin’in yönettiği mücadelenin ilk devresinde iyi başlayan konuk takım ANAGOLD 24Erzincanspor bulduğu önemli pozisyonları değerlendiremezken ev sahibi takım Manisa spor namağlup unvanını korumak adına iyi Defans yaparak kontra atakla gol aradı. Devrede her iki takımda gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci devreye iyi başlayan taraf ev sahibi takım Manisa spor 50. Dakikada Emir Alagöz ile bulduğu gol ile takımını 1-0 öne taşıdı. Golden sonra beraberlik için baskı kuran konuk takım ANAGOLD 24Erzincanspor 70. Dakikada Batuhan Salman ile bulduğu gol ile durumu eşitledi. 1-1

Her iki takımında galibiyeti kovaladığı mücadelede başka gol sesi çıkmayınca mücadele ikinci yarıda atılan karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. 10’ncu beraberliğini alan ANAGOLD 24Erzincanspor 49 puan ile 5. Sıradaki yerini korudu.

ANAGOLD 24Erzincanspor 31 hafta mücadelesinde 01 Nisan Perşembe günü kendi evinde gurupta 8. Sırada bulunan Çorum sporu konuk edecek.