Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor galibiyete Hasret

TFF 2. Lig Beyaz gurup 22. Hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzonspor maçında berabere kalan ANAGOLD 24Erzincanspor iki önemli puan daha bırakarak 4. Sıraya indi.

TFF 2. Lig Beyaz

TFF 2. Lig Beyaz gurup 22. hafta mücadelesinde 24Erzincanspor sahasında Hekimoğlu Trabzonspor ile golsüz berabere kaldı.

Erzincan’da Müstakil Atletizm Pisti Sahasında oynanan karşılaşmada Sait Tuzcu, Turgut Evran, Cankut Gönenç ve Ömer Kocabey hakem dörtlüsü görev aldı.

Erzincan Müstakil Atletizm pisti sahasında oynanan 22. Hafta mücadelesinde ANAGOLD 24Erzincanspor Hekimoğlu Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.
ANAGOLD 24Erzincansporun vuruşu ile başlayan ilk devrede oynanan oyun orta saha ağırlıklı geçerken 15. Dakikada ceza sahası içerisine giren Uğurcan’ın topu elle kesildi. Yan hakemin ceza sahasın dışında göstermesi ile ANAGOLD 24Erzincanspor bir golden oldu. Uzun süren itirazlar sonrasında 24Erzincanspordan Rıdvan ve Sefa sarı kart gördü. Devrenin tek pozisyonunda gol sesi çıkmayınca maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya daha istekli başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor kanatlardan getirdiği topu iyi kullanamazken misafir takım Hekimoğlu Trabzonspor kontra ataklarda gol aradı. Maç süresince gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi sona erdi.  
ANAGOLD 24Erzincanspor sahasında oynadığı son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılırken 23 hafta mücadelesinde Hafta içi Perşembe günü Şanlıurfa spora konuk olacak. ANAGOLD 24Erzincanspor 38 puan ile 4. Sırada bulunuyor.