Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Deplasmanda Kayıp

TFF. 2. Lig Beyaz Gurup 36. Hafta mücadelesinde PLAY OFF mücadelesi veren ANAGOLD 24Erzincanspor küme düşme potasında olan Ergene Velimeşe spora konuk olduğu mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı.

TFF. 2. Lig Beyaz

Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanan ve Orta Hakem Hamit Basık ’ın yönettiği mücadeleye iyi başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor 12. Dakikada Samet Karakoç le bulduğu gol ile Deplasmanda takımını 1-0 öne taşıyan gole imza attı.

Gol sonrası beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım Ergene Velimeşe spor 22. Dakikada Ergün Cengiz ile beraberliği sağladı.

Beraberlik sonrası ANAGOLD 24Erzincanspor ikinci golü bulmak ve galibiyet için baskı kurarken ev sahibi takım kontra ataklarla gol aradı. 24Erzincanspor özellikle kanatlardan getirdiği toplarla tehlikeli olurken devrede başka gol sesi çıkmayınca 1-1 tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan taraf ev sahibi takım Ergene Velimeşe spor 70. Dakika da golcüsü Ergün Cengiz kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımını 2-1 öne taşıdı. Kalan sürelerde beraberlik için gol arayan 24Erzincanspor gol bulamayınca mücadele 2-1 ev sahibi takım Ergene Velimeşe sporun galibiyeti ile sona erdi.

24Erzincanspor ligin 36. Haftasında aldığı bu yenilgi ile 6. Sırada kalırken PLAY OFF şansını iyice zora soktu.

ANAGOLD 24Erzincan spor 37. Hafta mücadelesinde 2 Mayıs Pazar günü PLAY OFF mücadelesi veren rakiplerinden Ankara Demir sporu konuk edecek