Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Deplasmanda Galip

TFF 2. Lig Beyaz gurup 31. Hafta mücadelesinde gurubun güçlü ekiplerinden Kocaeli spora konuk olan ANAGOLD 24Erzincanspor ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 2-1 kazanarak bir maç eksiği ile 5. Sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz

Oynadığı son beş maçta 3 mağlubiyet ve iki beraberlik alan ANAGOLD 24Erzincanspor 5 maç sonra deplasman da galip gelerek 5. Sıraya yükselerek PLAY-OFF şansını sürdürdü.

Kocaeli şehir stadyumunda oynanan ve Mehmet Semih Güçlü’nün yönettiği mücadeleye iyi başlayan ANAGOLD 24Erzincanspor 7. Dakikada Hakan Demir ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım Kocaeli spor 24Erzincanspor ve kaleci Murat’ı geçemedi. Kontra ataklarla ikinci golü arayan konuk takım ANAGOLD 24Erzincanspor ilk yarının uzatma dakikalarında bu kez Batuhan Salman ile 2. Golü buldu. Devrede başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı konuk 24Erzincansporun 2-0 galibiyeti ile tamamlandı.

İkinci yarıya istekli başlayan ev sahibi takım Kocaeli spor ikinci yarını hemen başlarında 46. Dakikada Batuhan Er ile farkı 1 e düşürdü. Beraberlik için baskı kuran ev sahibi takım Kocaeli spor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken Kontra atakla gol arayan 24Erzincanspor gol bulamayınca mücadele 2-1 konuk takım ANAGOLD 24Erzincansporun galibiyeti ile sona erdi.

ANAGOLD 24Erzincanspor aldığı bu galibiyet ile 5. Sıraya yükseldi. ANAGOLD 24Erzincanspor 32. Hafta mücadelesinde hafta sonu kendi sahasında Afyon sporu konuk edecek.