Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor deplasmanda 1 attı 3 puanı kaptı

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 27. Hafta mücadelesinde 68Aksaray Belediye spora konuk olan 24Erzincanspor ilk devrenin son dakikasında yeni transferi İbrahim Yılmaz’ın attığı gol ile mücadeleden 1-0 üstün ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı

Dağılgan stadyumunda oynanan ve Abdulbaki Ayyıldız’ın yönettiği mücadelede 68Aksaray sporu 1-0 mağlup eden ve 3 puanın sahibi olan 24Erzincanspor şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Geçtiğimiz hafta sahasında berabere kalarak 2 önemli puan kaybeden 24Erzincanspor mutlak galibiyet için gittiği Aksaray’dan 3 puanla dönmeyi başardı.

Mücadeleye her iki takımda temkinli başlayarak birbirlerine pozisyon vermediler. Konuk 24Erzincanspor kontra ataklarla gol ararken ev sahibi takım ise PLAY OFF potası mücadelesinde mutlak galibiyet için baskılı olmaya çalıştı.

İlk devrenin sonlarında sahne alan 24Erzincansporun ikinci devre de yeni transferi golcü İbrahim Yılmaz ile bulduğu gol ile soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarı beraberlik için oyun kuran ev sahibi takım pozisyon bulmakta zorlanırken konuk 24Erzincanspor kontra ataklarla ikinci golü aradı. 2. Yarıda her iki takımda gol bulamayınca mücadele 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Deplasmanda aldığı 3 puan ile puanını 52 yapan 24Erzincanspor lider ile aradaki parkı 4 puana kadar indirmeyi başardı. 24Erzincanspor 28. Hafta mücadelesinde hafta içi gurubun iddialı takımlarından İskenderun sporu konuk edecek