Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2023 yılı "Uzman eller" projeleri hibe sözleşmeleri imzalandı

2023 Yılı Uzman Eller Projesi kapsamında Erzincan'da başvurusu değerlendirilen 47 proje Tarım ve Orman Bakanlığına gönderildi.

2023 Yılı Uzman Eller

Uzanan eller projesi ,ile ilgili Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 2023 Yılı Uzman Eller Projesi kapsamında Erzincan’da 47 proje geçerli başvuru olarak değerlendirilmiş ve Tarım ve Orman bakanlığına gönderilmiştir.  Bakanlık tarafından yapılan değerlendirme ve puanlama sonucunda 47 projeden, 6’sı lisans, 7’si ön lisans ve 4 adedi de Lise ve dengi okul mezunlarına ait olmak üzere 17 proje asil ve geri kalan 30 proje de yedek olarak belirlenmiştir.
23.06.2023 tarihinde Tarım ve Orman bakanlığı Bütçe Belirleme Komisyonu tarafından oluşturulan ve illere dağıtımı yapılan Bin kişilik yeni Asil Listelerin illere göre yapılan dağıtımında Erzincan ilimize 18 proje daha ilave edilmiştir. Bunun sonucunda Erzincan’da 2023 yılında 35 adet proje uygulanacaktır.
Kırsal kalkınmada Uzman Eller Projesi kapsamında; Erzincan’da kırsalda yaşayan tarım hayvancılık, gıda, orman ve su ürünleri eğitimi almış 35 uzman eğitimli gencimize 250 bin TL hibe ile toplamda 8 milyon 750 bin TL destek sağlanarak tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlanacaktır” denildi.