Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Makas’tan 24Erzincanspora Ziyaret

TFF Misli Com 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden ANAGOLD 24Erzincanspor ligin 11. Haftasında Hafta içi Çarşamba günü Gurup lideri Manisa spor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF Misli Com 2.

Erzincan Müstakil Atletizm pisti sahasında hazırlıklarını sürdüren ANAGOLD 24Erzincansporda pozitif olan oyuncuların karantinalarının sona ermesi ile birlikte tam kadro olarak Teknik Direktör Özcan Kızıltan eşliğinde yan top ve çift kale maç ile çalışmalarını sürdürdü.

Hafta sonu oynadığı Sarıyer spor maçında mağlup olarak ilk yenilgisini alan ve yenilmezlik unvanını İstanbul’da bırakan ANAGOLD 24Erzincansporun Müstakil atletizm pistinde gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, teknik heyet ve sporculara tatlı ikramın da bulundu. İdmanın tamamını izleyen Vali Makas’a takımın son durumu ile ilgili bilgi veren teknik direktör Özcan Kızıltan, “Yeni bir takım olduklarını ve lige de iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Kızıltan, Sarıyer maçında çok iyi mücadele etiklerini attıkları normal golün verilmediğini söyleyerek, “ Bizler önümüze bakıyoruz. Bu Çarşamba günü gurubumuzun lideri Manisa Sporu konuk edeceğiz. Çalışmalarımız çok iyi inşallah bu maçı kazasız atlatarak iyi takım olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

İdmanın tamamını izleyen ve idman sonunda teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulunan Erzincan Valisi Mehmet Makas, “Takımı çok yakından takip ettiğini aldığı iyi sonuçlar dolayısıyla tebrik etti. Erzincan Valisi olarak atandığında 3. Ligde PLAY OFF mücadelesine ortak olduğunu ve Cumhuriyet Meydanında büyük bir coşku ile maçları izlediğini ve her iki maçı alarak şampiyon olan takım ile şehir turu atmasının kendisine nasip olması dolayısıyla mutluluğunu da ifade etti. Vali Makas, 2. Ligde de oldukça başarılı maçlar çıkardınız. Bu hafta ki maç zor olacak. Fakat Erzincan sizlere inanmış, sizlerden mutlak galibiyet bekliyor. Bende bir aksilik olmazsa maçı izleyerek sizlerle birlikte olmak istiyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

İdman Sonrası 24Erzincanspor tesislerine geçerek yöneticiler ile bir araya gelen Vali Makas’a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı ANAGOLD 24Erzincanspor yönetim kurulu başkanı Gökhan Keleş Vali Makas’a ismini taşıyan 24 numaralı forma hediye etti.