Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Şampiyonu Oldular

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da yapıldı. Şampiyon olabilmek için yüzlerce okul arasından finallere kalan takımlar Erzincan’da şampiyonluk mücadelesi verdiler.

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol

Haber Hasan Çakmak

Erzincan’ın ev sahipliğinde yapılan Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da sona erdi. Okul sporlarının 2018–2019 faaliyet programı kapsamında müsabakalar aralıksız olarak devam ederken, Erzincan Türkiye şampiyonalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonası müsabakalara KKTC ile birlikte 6 ilden 8 kız 8 erkek toplam 16 takım katıldı.

Erzincan Merkez Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen müsabakaları Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Gençlik Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İŞ-KUR il müdürü Ömer Faruk Çelik, öğrenciler ile sporseverler izledi.

Erzincan Merkez spor salonunda yapılan Okul Sporları Yıldız kızlar ve yıldız erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası müsabakalar sonunda Yıldız Kızlarda: Özel Atacan Ortaokulu birinci, Özel Bilfen Koleji ikinci, Özel Ankara Maya Ortaokulu üçüncü, İzmir Bayraklı Özel Öbek Boğaziçi ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonun da dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın elinden aldı.

3 Gün süren Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonasını şampiyon olarak tamamlayan Özel Atacan Ortaokulu takım kaptanı, uzun süre çalıştıklarını ve çalışmalarının karşılığını Erzincan’da şampiyon olarak aldıklarını belirterek; “Buraya gelmemizde emekleri olan tüm takım arkadaşlarıma ve değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.