Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

ANAGOLD 24Erzincansporun yapımı devam eden ve toplam kapalı alanı 2 Bin 700 Metre kare ve taban alanı 900 Metre kare olan spor Kompleksinde Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

ANAGOLD 24Erzincansporun yapımı devam

Haber: Hasan Çakmak

TFF 3. Lig 1. Gurup da şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24Erzincanspor ve yerel amatör kulüplerinde faydalanacağı Anagold 24Erzincanspor tesisinin yapımında sona yaklaşılırken Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tesislerin önünde peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Çalışmalar kapsamında tesisin önündeki kaldırıma andezit taş uygulaması yapılıyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklama yapan Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fatih Taştı; Şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor bu çalışmaların yanı sıra Anagold 24Erzincanspor’umuzun da tesisinin tamamlanma sürecinin yaklaşmasından ve sezonun açılacağından dolayı buradaki kaldırım çalışmalarımızı başlattık. Anagold 24Erzincanspor şehrimizin ortak paydası, Erzincan Belediyesi Ekipleri olarak kulübümüze başarılar diliyoruz” dedi.

Anagold 24Erzincanspor kulüp başkanı Gökhan Keleş tesisin yapımının başından itibaren her türlü desteği veren Erzincan Belediyesine teşekkür ederek, “İnşallah ligler 18 Temmuz itibariyle başlayacak. Bu hafta başı itibariyle teknik heyet ve futbolcularımızın gelmesini ve Antrenmanlarına başlamasını planlıyoruz. Bizlerde Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde güzide tesislerden biri haline gelen Anagold 24Erzincanspor tesisimizde teknik heyetimizi ve futbolcularımızı ağırlayacağız.

Başkan Keleş, “Tesisin Erzincan’a kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı başta Son başbakanımız Binali Yıldırım’a, Erzincan Valimiz Ali Arslantaş’, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sinan Aksu’ya, Erzincan Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a, Erzincan Belediye Başkanımız Bekir Aksun’a ve Sponsorumuz ANAGOLD A.Ş’ ye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ayrıca tesisin tamamlanmasında emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim” dedi.