Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olimpiyatlara Adım Adım

Erzincanlı milli Badmintoncular Olimpiyat kotası puanlama maçında büyük başarı elde ederek Japonya’nın ardından ikinci oldular. Milli Sporcular Nazlı can İnci ve Bengisu Erçetin Danimarka Hindistan ve Kanadalı rakipleri yenerek final oynadılar.

Erzincanlı milli Badmintoncular Olimpiyat

Avusturya’nın Viyana şehrinde 19-22 Şubat 2020 tarihlerinde yapılan AUSTRİAN Open 2020 İNTERNATİONAL CHALLENGE turnuvasında Türk Milli takımını temsil eden olimpiyat kotası içindeki sporcularımız Nazlı can İnci ve Bengisu Erçetin çifti 38 ülkenin katılımıyla yapılan turnuva da sırasıyla Danimarka Hindistan ve Kanadalı rakipleri yenerek finale yükselmeyi başardılar.

Final de zorlu bir maç sonucu Japon rakiplere kaybeden Milli Sporcular Nazlı can İnci ve Bengisu Erçetin ikinci olarak olimpiyatlar için önemli bir puan kazandılar.

Erzincan Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Badminton Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin Tarafından çalıştırılan Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü lisanslı milli sporcuları aldıkları başarılı sonuçlar ile Olimpiyat kotası için önemli puan elde ederken Erzincan’ı da başarı ile temsil etmeye devam ediyorlar.

19-22 Şubat 2020 tarihlerinde Avusturya’nın Viyana şehrinde yapılan USTRİAN Open 2020 İNTERNATİONAL CHALLENGE turnuvası ile ilgili bilgi veren Badminton Milli Takım Antrenörleri Murat Sönmez ve Uğur Erçetin açıklamalarında; “Milli sporcularımız Nazlı can İnci ve Bengisu Erçetin, Avusturya da Badminton branşında Dünya’nın en iyi ülkelerinin katıldığı bir turnuva da final oynayıp ikinci olmaları bizi gururlandırdı. İnşallah bu başarıları artırarak devam ettirmek Ülkemizi ve Şehrimiz Erzincan’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek” dediler.