Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıç, Galibiyet Serisini Başlatmak İstiyoruz

Hafta sonu oynanacak olan 3. Lig 1. Gurup mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adayı 24Erzincanspor teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç nezaretinde Çankaya FK maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Hafta sonu oynanacak olan

İlk devreyi lider tamamlayan fakat ikinci devrede oynadığı 4 müsabaka sonrasında 2 mağlubiyet 2 beraberlik alarak sadece 2 puan toplayan 24Erzincanspor Hafta sonu Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çankaya FK spor mücadelesinde 3 puan hedefliyor.

Çankaya FK Spor müsabakası öncesi kendi tesislerinde çalışmasını sürdüren 24Erzincanspor Teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç oynayacakları Çankaya FK spor mücadelesi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Kılıç öncelikli olarak çok iyi çalıştıklarını ve hafta sonu oynayacakları Çankaya FK spor mücadelesinden mutlaka 3 puan almak istediklerini belirterek; “Çok iyi bir takımız oyuncularım oldukça istekli oynanan son 5 müsabakalarda galibiyet alınamamış. Bu oyuncular üzerinde biraz stres yapmış. Bu olumsuzluğu bu hafta oynayacağımız Çankaya FK Spor maçında kırmak istiyoruz. Ali, Ayhan ve Kaleci Ersel’in sakatlıkları devam ediyor. Hafta sonu oynayacağımız mücadelede olamayacaklar. Yeni transferlerimiz çok çabuk uyum sağladılar. İnşallah en iyi verimi alacağız.

Hafta sonu Pazar günü oynayacakları Çankaya FK spor mücadelesine tüm taraftarları davet eden 24Erzincanspor teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, takım olarak iyiyiz galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. Taraftarımız destek vermeye devam etsinler” dedi.