Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta 32 Spor Erzincan'a Gül Koklattı 1-3

TFF 2. Lig Beyaz gurup 3. hafta mücadelesinde İsparta 32 takımını konuk eden 24Erzincanspor 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 3-1 mağlup kaparak 0 puan ile gurupta son sırada yer aldı.

TFF 2. Lig Beyaz

İlk haftayı bay geçen 2. hafta mücadelesinde deplasmanda Tarsus İdman yurdu spora 1-0 mağlup olan 24Erzincanspor uzun bir aradan sonra seyircili oynanan mücadelede gurupta oynadığı iki maçıda beraberlik ile tamamlayan İsparta 32 spora 3-1 mağlup olarak taraftarını üzdü.
Müstakil Atletizm stadyumunda Özgür Refa Alıcı’nın yönettiği mücadeleye iyi başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor mücadelenin 8. dakikasında Muhammet’in kendi gayertleri ile taşıdığı topu Sefa Küpeli’ye aktardı. Sefa ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla takımının bu sezon ilk golünü atarak 1-0 öne taşıdı.

Gol sonrası dengeyi kuran konuk takım İsparta 32 spor sadece 5 dakika sonra ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topa dokunan Burak beraberliği sağladı. Beraberlik sonrası orta saha ağırlıklı geçen mücadelede konuk takım 40. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Kadir Deplasmanda takımı İsparta 32 sporu 2-1 öne geçirdi. Devrede başka gol olmayınca 2-1 sona erdi.

İkinci yarıya beraberlik için baskılı başlayan 24Erzincanspor ceza sahasına kadar getirdiği topların tamamı sonuçsuz kalırken İsparta 32 spor 73. dakikada ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşu Ali ile gole çevirince mücadelede 3-1 öne geçen taraf oldu.
Maç boyunca tek bir şut dahi atmayan 24Erzincanspor mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak oynadığı ikinci maçından da mağlup ayrılarak 0 puan ile son sırada yer aldı.

24Erzincanspor 4. hafta mücadelesinde 26 Eylül Pazar günü deplasmanda Akhisar spora konuk olacak.