Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hekimoğlu Trabzon 1 – 1 24Erzincanspor

TFF Misli Cim 2. lig beyaz gurup 4. hafta mücadelesi de Deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor ile karşılaşan Anagold 24Erzincan spor öne geçtiği mücadelede berabere kalarak 2 puan bıraktı.

TFF Misli Cim 2.

Trabzon Ortahisar  Yavuz Selim Stadyumunda oynanan mücadele Hekimoğlu Trabzonspor’un vuruşu ile başladı. İlk dakikaları orta saha ağırlıklı geçen mücadelenin ilk tehlikeli atağını 20 dakikada Hekimoğlu Trabzon sporda Batuhan Karadeniz faydalanamadı. 20. Dakikadan sonra dengeyi kuran Anagold 24Erzincanspor sol kanattan tehlikeli ataklar buldukları pozisyonları değerlendiremeyince devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan 24erzincanspor 50.dakikada Hakan Demir’in ceza sahası içerisine kadar taşıdığı topu İyi değerlendiren Etem Erboğa deplasmanda takımını 1.0 öne taşıdı. Golden sonra baskı kuran ev sahibi takım 60. dakikada Korner atışında golcüsü Burhan Eşer ile beraberliği yakaladı.

Beraberlik sonrası her iki takımda öne geçmek için yaptıkları ataklar sonuç vermeyince maç 1-1 sona erdi.

Maç sonrası değerlendirme yapan Anagod 24Erzincanspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Zor bir Deplasmandı. İyi mücadele ettik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu zor Deplasmandan 1 puanla dönmek bizim için iyi oldu. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Hafta içi sahamızda karşılaşacağımız Şanlıurfa spor maçına ara vermeden çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah bu maçtan da galip gelerek yolumuza devam edeceğiz.

Anagold 24Erzincanspor 5.hafta mücadelesinde kendi sahasında hafta içi Çarşamba günü Şanlıurfa sporu konuk edecek.