Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harikasınız Çocuklar 0-2

3. Lig 1. Gurupta Şampiyonluk mücadelesi veren ANAGOLD 24 Erzincan spor gurubun şampiyonluktaki iddialı takımlarından olan Artvin Hopa Sporu Deplasmanda 2-0 yenerek liderliğe ortak oldu.

3. Lig 1. Gurupta

Artvin Hopa İlçe stadyumunda oynanan mücadelenin İlk yarısına her iki takımda temkinli başlarken, daha fazla atak oyun ve gol isteyen taraf görüntüsü veren ANAGOLD 24 Erzincan spor özellikle kanatlardan getirdiği pozisyonları Ali Öztürk ile buluşturarak gol arayan taraf oldu. Artvin Hopa spor seyircisinin de desteği ile baskı kurmak isterken ANAGOLD 24 Erzincan sporun Defansının açık vermeden tüm atakları etkisiz hale getirdi. İlk devrede her iki takımda gol üretemeyince devre 0-0 sona erdi.

İkinci devreye oldukça hızlı başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor 50. Dakikada son haftaların istikrarlı futbolcusu ve golcüsü Muhammed Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için baskı kuran Artvin Hopa Spor pozisyon bulmakta zorlanırken maçın 57. Dakikasında ANAGOLD 24 Erzincan spordan Burak Aydın doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 Kişi kalan ANAGOLD 24 Erzincan spor galibiyete inanmış harika futboluna 67. Dakikada Erdi ile bulduğu gol ile durumu 2-0 yaptı. 10 kişi kalan ve 2. Golü bulan ANAGOLD 24 Erzincan spor son yarım saatte 3.gol için de pozisyonlar buldu, fakat değerlendiremedi. Artvin Hopa Sporun gol için çabaları sonuç vermeyince mücadele Şampiyonluğun en büyük adayı olan ANAGOLD 24 Erzincan sporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Oynadığı 13 maç sonrasında topladığı 29 puan ile 2. Sırada bulunan ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 14. Haftasında Hafta sonu Pazar günü kendi seyircisi önünde Tokat sporu misafir edecek.