Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı ’dan Başkan Demir’e Plaket

Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olan ve desteklerini sürdüren En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir’i Ziyaret etti.

Amatör spor kulüplerinin her

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir’i makamında ziyaret eden En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı amatör spor kulüplerine yapmış olduğu yardımlardan dolayı Plaket verdi.

Güngören’de 12 amatör spor kulübü olduklarını söyleyen En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı, “Sayın Güngören Belediye Başkanımız Dr. Mim. Bünyamin Demir, tüm amatör spor dallarına yardımcı oluyor. Güngören’de bulunan amatör spor kulüpleri ve Amatör Futbol kulüplerine verdikleri destekten dolayı İstanbul Gençler gücü spor kulübü camiası olarak Bünyamin Demir Başkanımıza Teşekkür ediyoruz. Amatör spor kulüplerine desteklerinin devamını diliyoruz” dedi.

Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek En genç kulüp başkanı olan Gençler gücü spor kulübü başkanı Özgür Subaşı ’ya teşekkür ederek amatör spora yardımlarının devam edeceği müjdesini verdi.