Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı Amatör Kulüpleri Ekranlara Taşıyacak

Amatör spor kulüplerine desteklerini sürdüren En genç kulüp başkanı olan İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı, Mavi Karadeniz TV ile yaptığı antlaşma ile amatör spor kulüplerini ekranlara taşıyacak.

Amatör spor kulüplerine desteklerini

Mavi Karadeniz TV’de Şebnem Ceyhan ile birlikte her hafta sonu Cumartesi günleri Amatör Spor ve Profesyonel Spor kulübü camialarının yer alacağı spor, sanat panorama programında spor ve sanatseverler ile birlikte olacağını belirten İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü Başkanı Özgür Subaşı sezon sonuna kadar Amatör spor kulüplerini ekranlara taşıyacağım dedi.

Genç Başkan Özgür Subaşı açıklamasında, “Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kuş ve Kanal Müdürü Adnan Akgül Beraber Sözleşme İmzaladıklarını ve sezon sonuna kadar anlaştıklarını ifade ederek, Sanatçı Şebnem Ceyhan ile birlikte,  Spor, Sanat Panorama programı adıyla Amatör Spor kulüplerimizin sesini Mavi Karadeniz TV ekranlarında televizyona taşıyacağız. Her Cumartesi 21.00.ile 23.00 arası Spor kulübü başkanlarımızı yöneticilerimizi hocalarımızı ve oyuncularımızın veterelerini canlı yayında ekrana getireceğiz.  Bize destek olan ve yanımızda bulunan herkese teşekkür ederiz” dedi.