Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Spor Emin Adımlarla

3. Lig 1. Gurupta şampiyonluk Mücadelesi veren ANAGOLD 24 Erzincan spor ligin 13. Haftasında kendi sahasında karşılaştığı Kızılcabölük spor mücadelesini 2-1 kazanarak 2. Sıradaki yerini korudu.

3. Lig 1. Gurupta

Rakiplerinin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiren ANAGOLD 24 Erzincan spor Müstakil atletizm sahasında konuk ettiği Kızılcabölük sporu 2-1 mağlup ederek oynadığı 13 maç sonrasında aldığı 6 Galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 23 puan ile gurubunda 2. Sırada yer aldı.

Maçın başlama düdüğü ile kazanma isteğini sahaya yansıtan ANAGOLD 24 Erzincan spor bulduğu birçok net gol pozisyonlarından ilkini 20. Dakikada Burak ile Bularak 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik için pozisyon üretmek isteyen Kızılcabölük sporun iler çıkışları sonrasında kanatları iyi kullanan ANAGOLD 24 Erzincan spor bu dakikadan sonra da buldukları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı Burak’ın attığı gol ile ANAGOLD 24 Erzincan spor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da istekli başlayan ANAGOLD 24 Erzincan spor Kerem ve Ali ile buldukları net pozisyonları gole çeviremeyince Kızılcabölük spor Hasan Can ile 56. Dakikada beraberliği sağladı. Kazanmak isteyen taraf olan ANAGOLD 24 Erzincan spor bu dakikadan sonra özellikle kanatlardan getirdikleri toplar ile pozisyon bulurken gol 78. Dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan Kerem Aktürkoğlu ANAGOLD 24 Erzincan sporu 2-1 öne taşıdı. Golden sonra beraberlik için yüklenen Kızılcabölük spor defansta verdiği açıkları ANAGOLD 24 Erzincan sporlu futbolcular buldukları pozisyonları gole çeviremeyince mücadele ANAGOLD 24 Erzincan sporun 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Ligin 14. Haftasında hafta sonu Pazar günü Deplasmanda gurubun iddialı takımlarından Artvin Hopa spora konuk olacak.