Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir Varmış? Bir Yokmuş?

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 12. Hafta mücadelesinde gurubun güçlü ekiplerinde Şanlıurfa spora konuk olan 24Erzincanspor 10 kişi oynayan ev sahibi takıma 2-1 mağlup olarak 17. Sırada kaldı.

TFF 2. Lig Beyaz

Şanlıurfa GAP stadyumunda oynanan ve orta hakem Mehmet Çağatay Lakot’un yönettiği mücadeleyi 2-1 skorla kaybeden 24Erzincanspor kötü gidişine bu haftada son veremedi.

Mücadeleye ev sahibi takım Şanlıurfa spor iyi başladı. Maçın 28. Dakikasında Şanlıurfa sporun golcüsü Behlül ile 1-0 öne geçti. Geriye düşen konuk takım 24Erzincanspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince mücadelenin ilk devresi ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan 24Erzincanspor orta sahadan kurduğu baskı ile topu daha iyi kullanan taraf olurken ev sahibi takım bu kez 68. Dakikada Can Erdem ile durumu 2-0 yaptı. Mücadele 2-0 dan sonra sertleşirken ev sahibi takımdan 2. Golü atan Can Erdem 2. Sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan Şanlıurfa spora önde baskı kuran ve pozisyon bulan konuk takım 24Erzincanspor maçın uzatmalarında Ozan ile bulduğu gol ile durumu 2- 1 yaptı. Mücadelede başka gol sesi çıkmayınca maç ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Şanlıurfa spor aldığı bu galibiyet ile puanın 19 yaparak 2. Sıraya yerleşirken 24Erzincanspor 11 maç sonunda elde ettiği 2 galibiyet 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonunda 10 puan ile 17. Sırada yer aldı.

24Erzincan spor 14 Kasın Pazar günü gurupta orta sıralarda bulunan Kırıkkale sporu konuk edecek.