Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa Üçüncüsü Oldular

Polonya’da düzenlenen 17 yaş altı Badminton Avrupa şampiyonasında Erzincanlı sporcular Cansu Erçetin ve Yasemen Bektaş, çift bayanlar kategorisinde Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldular. Başarılı sporcular Erzincan Hava Limanında coşkuyla karşılandı.

Polonya’da düzenlenen 17 yaş

Polonya’nın Gniezno kentinde düzenlenen 17 Yaş Altı Badminton Avrupa Şampiyonası sona erdi.39 ülkeden 318 sporcunun kürsü mücadelesi verdiği Avrupa Şampiyonasında Erzincanlı sporcular yine kendilerinden beklendiği gibi derece yaptı.

Çift bayanlar kategorisi sporcusu Cansu Erçetin ile Yasemen Bektaş yarı finalde elenerek, şampiyonayı üçüncü olarak tamamladılar. Milli Badmintoncularımız bronz madalyanın sahibi oldu. Danimarkalı, İsveçli, İtalyan ve Hollandalı rakiplerini yenerek yarı finale yükselen Erzincanlı sporcularımız yarı finalde İngiliz rakiplerine yenilip Avrupa üçüncüsü oldular. 

Sporcularımızı tebrik eden Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Badminton Branşında başarıların hız kesmeden devam edeceği vurgusunu yaptı. İl Müdürü Mumcu, Başarılı sporcularımızı ve Antrenörleri Uğur Erçetin ve Murat Sönmez’i de tebrik etti.