Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor PLAY-OFF a Göz Kırptı. 4-2

TFF 2. Lig Beyaz Gurup 23. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Akhisar Sporu konuk eden 24Erzincanspor ilk devresi 2-2 tamamlanan mücadeleyi 4-2 galip tamamlayarak 5. Sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Beyaz

Müstakil Atletizm Pisti sahasında oynanan 23. Hafta mücadelesini Burak Olcar yönetti. Konuk takımın vuruşu ile başlayan mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor 5. Dakikada Uğurcan Bekçi’ni kalecinin üzerinden aşırtma vuruşu ile takımını 1-0 öne taşıdı. Golden sonra baskısını artıran ev sahibi takım 24Erzincan spor sol kanattan gelişen atakta topu elle kesen Kemal ikinci sarıdan kırmızı kart görürken hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Muhammed takımı 24Erzincansporu 2-0 öne taşıdı.

2-0 dan sonra 10 kişi mücadele eden Akhisar spor ender geliştirdiği atakta 38. Dakikada Bertuğ ve 39. Dakikada Mert Efe ile durumu 2-2 yaptı ve devre de başka gol olmayınca mücadelenin ilk devresi 2-2 sona erdi.

2. yarıya en sahibi takım 24Erzincansporun vuruşu ile başlandı. Mücadelede daha istekli olan 24Erzincanspor 57. Dakikada golcüsü Ozan Papaker’in uzaktan attığı şut kaleciden sekerek gol olunca ev sahibi takım 24Erzincanspor 3-2 öne geçti. 10 kişi oynayan konuk takım Akhisar spor beraberlik için atak yaparken 24Erzincan spor bulduğu boşluklardan 4. Golü aradı. İkinci yarıda oyuna giren yeni transfer Etem Erboğa 76. Dakikada attığı gol ile takımını 4-2 öne taşıdı. Gol sonrasında 5. Gol için atak geliştiren ve pozisyon bulan 24Erzincanspor başka gol bulamayınca mücadele 4-2 ev sahibi takım 24Erzincansporun üstünlüğü ile sona erdi.

23. hafta mücadelesinden de galibiyetle ayrılan 24Erzincanspor evinde oynadığı son 4 maçını da kazanarak puanını 29 yaparak 5. Sıraya yükseldi. PLAY OFF için göz kırpan 24Erzincan spor 24. Hafta mücadelesinde lider Pendik spora konuk olacak.