Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Gol Oldu Yağdı

Türkiye 3. liginde mücadele eden Anagold 24Erzincanspor ligin 24. Haftasında kendi sahasında karşılaştığı şile Yıldız spora gol yağdırdı. Karşılaşmayı 6-2’lik skorla kazanan kırmızı siyahlı Erzincan temsilcisi 3 puanın sahibi olarak grupta liderliğini sürdürdü.

Türkiye 3. liginde mücadele

Devre arası yaptığı Teknik direktör değişikliği ve ara transferde alınan oyuncuların takıma katkıları devam ederken oynadığı son 4 maçta attığı 20 golle gurubun en fazla gol atan takımı olma unvanını da eline geçiren 24Erzincanspor oynadığı futbol ile de şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösteriyor.

Geçen hafta Erzin sporu Deplasmanda 4-1 gibi farklı mağlup eden 24Erzincanspor sahasında ağırladığı Şile Yıldız spora gol oldu yağdı. Maçın 6. Dakikasında sahneye çıkan ev sahibi takım 24Erzincanspordan Mustafa Ethem Erboğa takımını 1-0 öne geçirdi. Ataklarını sıklaştıran ve 2. Golü arayan 24Erzincanspor karşısında 22. Dakikada ani atak geliştiren Şile Yıldız spordan Semih attığı kafa golü ile durumu eşitledi. 1-1

Beraberlik şokunu üzerinden erken atan 24Erzincanspor sadece 2 dakika sonra golcüsü Mustafa Ethem Erboğa ile bulduğu gol ile durumu 2-1 yaptı. Atakları hız kesmeyen 24Erzincanspor dakikalar 31’i gösterdiğinde Sile Yıldız spor ceza sahası içerisinde sıkışan topa ayak uzatan Yusuf Orhan durumu 3-1 yaptı. 39. Dakikada ise sağ kanattan topu taşıyarak ceza sahasına giren Hasan Kaya topu kalecinin altından topu fileye takınca durum 4-1 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya istekli başlayan 24Erzincanspor 50 dakikada kalesinde gördüğü gol sonrası durum 4-2 oldu. Golden sonra farkı açmak için oynayan 24Erzincanspor 61. Dakikada kazanılan penaltı atışını kullanan golcüsü Kerem Aktürkoğlu durumu 5-2 yaptı. Maçın sonlarına doğru daha çok pas yapan ve gol arayan 24Erzincanspor 84. Dakikada yine golcüsü Kerem Aktürkoğlu ile bulduğu gol ile durumu 6-2 yaptı. Maç bu skorla tamamlandı.

Aldığı farklı galibiyet ile maç fazlası ile liderliğini sürdüren 24Erzincanspor puanını 47’ye yükseltti. 24Erzincanspor hafta sonu Deplasmanda 4. Sırada bulunan 68 Aksaray Belediye spora konuk olacak