Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karakelle, çocuklarımız, yarınların güçlü, müreffeh Türkiye’sini tesis edeceklerdir

21, 23, 24 ve 26. Dönem Erzincan milletvekili Sebahattin Karakelle 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile ilgili olarak yayınladığı mesajında Aydınlık yüzlerine bakarak, heyecanlandığımız çocuklarımız, yarınların güçlü, müreffeh Türkiye’sini tesis edeceklerdir dedi.

21, 23, 24 ve

Karakelle mesajın da, “2018-2019 Öğretim yılını bugün sonlandırıyoruz. İlk ve Ortaöğretimde ülke genelindeki yaklaşık 18 milyon öğrencilerimiz yaz tatiline çıkıyorlar.

Büyük yorgunluklarla dolu, bu öğretim yılında öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Hükümetimizin eğitim ve öğretimin günün şartlarıyla desteklenmesi yolundaki çalışmaları, aralıksız sürmek te olup, Öğrencilerimizin bilişim teknolojileriyle buluşması ülke geneline yaygınlaştırılmaktadır.

Çocuğa ve gence yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılmış bir yatırım olarak görüyor, yılmadan, yorulmadan Milli Eğitimimizi güçlendirmeye devam ediyoruz.

Zira Türkiye’nin en büyük umudu, en büyük gücü çocuklarımız ve gençlerimizdir. Geçmişine ve toplumsal değerlerine sahip çıkarak geleceğine yön verecek, düşünme, sorgulama, araştırma, inceleme, melekelerine sahip Türk Gençleri, Ülkemizi “ Muasır Medeniyetin üzerine taşıyacaklardır.

Aydınlık yüzlerine bakarak, heyecanlandığımız çocuklarımız, yarınların güçlü, müreffeh Türkiye’sini tesis edeceklerdir. Bu nedenle, Öğretim yılı sonu başarı düzeyleri ne olursa olsun, onları başkalarıyla değil, kendi kendileriyle sorgulamalı, varsa eksikliklerin giderilmesine çalışılmalıdır.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Ortaöğretimdeki öğrencilerimiz Yükseköğretime geçiş sınavına gireceklerdir. Sınava girecek öğrencilerimize de üstün başarılar yanında, tercih ettikleri ve düşündükleri yükseköğretim programına ulaşmalarını diliyorum.

Bu düşüncelerle Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve onların saygıdeğer velilerine mutlu, huzurlu bir yaz tatili diliyorum” ifadelerine yer verdi.