Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’a 305 Konut

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği “100 Bin Sosyal Konut Projesi” ne ilişkin olarak AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yazılı bir basın açıklaması yaptılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Milletvekilleri Karaman ve çakır açıklamalarında; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde 75, İliç’te de 230 olmak üzere toplam 305 konut yapılacak. Erzincanlı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.  Dar gelirlileri ev sahibi yapmak için müjdelenen 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında aylık 894 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile Türkiye tarihinin en ucuz finansal maliyetiyle dar gelirli vatandaşlarımız evlerine kavuşacak.

15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında başvuruların Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından alınacağı projeye aylık geliri 5 Bin 500 TL’den düşük olanlar başvurabilecek.  Bir buçuk yıl içinde bitirilmesi planlanan konutlar özelliklerine göre 140 bin ila 210 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulacak. Yüzde 10 peşin ödeme yapan vatandaşlarımız, aylık 894 TL taksit ve 240 ay vadeyle bu konutlara sahip olabilecek. Konutlara başvuru için ayrıca daha önce TOKİ’den ev almamış ve konut kredisi kullanmamış olmak gerekiyor.

Erzincan adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Erzincan’ın medarı iftiharı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer Bulut’a destekleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz. Erzincan’da çakılan her hizmet çivisinin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandılar.