Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da sağlık açısından Türkiye ortalamasının üstünde olacak

Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan için sağlık alanında bir çok çalışmanın sürdürüldüğünü belirterek, Erzincan'dan sevkin azaldığı bir döneme doğru gidiyoruz. Erzincan'da her şeyi yapabilecek seviyeye getireceğiz açıklamasında bulundu.

Erzincan AK Parti Milletvekili

Karaman, yani yapılan hastane personeli alımları hakkında da konuşarak eleman eksikliğini de Bakanlığımızla görüşüyoruz, eğer böyle bir alım olursa ilan edilecek açıklamasında bulundu. Konuşmasına devam eden Karaman, Dörtyol yerleşkesinde devlet hastanesi inşaatı da devam ediyor. En kısa zamanda Dörtyol’daki 500 yataklı hastanemizde olacak. Erzincan’da sağlık açısından Türkiye ortalamasının üstünde olacak inşallah.

Işık Pınar’da Fizik Tedavi merkezinin ışıkpınar da açmayı planlıyoruz. Daha gelişmiş bir fizik tedavi merkezi yapmak istiyoruz. Onun için çalışmalar sürüyor. Diğer taraftan acil servis merkezde devam edecek. Vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgedeki şu anda devam eden acil servis orada da devam edecek. Dörtyol’daki büyük hastane hizmete girdiğinde artık orada yapılacak.

Diş hastalıklarla ilgili her türlü muayene imkanları, tedavi imkanları var. Ayrıca nükleer tıp uzmanı da geldi. Erzincan’dan sevkin azaldığı bir döneme doğru gidiyoruz. Her şeyi Erzincan’da yapabilecek seviyeye geleceğiz.

Üniversitemizde tıp alanında gelişmekte olup üniversite de 150 civarında öğretim görevlisi var. 155 tane de öğretim görevlisi olup sahada hizmet veriyor. 216 tane de hastanede var 371 doktorla Erzincan’a hizmet vermeye devam edecek” dedi.