Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başbuğumuz Onurumuzdur

MHP) Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, MHP 'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamasın da, O milletini ve davasını her şeyin üstünde tutan millet aşığıydı dedi.

MHP) Erzincan İl Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, MHP ‘nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamasın da,  O milletini ve davasını her şeyin üstünde tutan millet aşığıydı dedi.

MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş, ölüm yıl dönümü olan 4 Nisan günü Türk Dünyasında ve dünyadaki ülkücü kuruluşlarca anılıyor. Alparslan Türkeş’in anma gününde MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu yazılı bir açıklama yaptı. Aksu açıklamasında, “Bugün Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in başöğretmeni, Dünya Türklüğünün başbuğu, Türk milliyetçiliğinin kurucusu, Türk milliyetçiliğinin siyasi bayrağı, Türk-İslam düşünce sisteminin hamisi, gönül, fikir ve dava adamı merhum başbuğumuz Alpaslan Türkeş’i anıyoruz. O Türk Milliyetçiliğinin bayrak ismi olarak her zaman izinden gittiğimiz ufuk insan, Türklüğün güneşi ve inançlarımızın parlayan yıldızıdır.

O milletini ve davasını her şeyin üstünde tutan millet aşığıydı.
O bütün çileli hayatına rağmen davasından taviz vermeyen mücadele adamıydı.
O inançlı, imanlı dik duruşlu devlet adamıydı.
O edilgen olmayan, bir aksiyon adamıydı.
Bayraklaştırmış olduğu davasının bekçileri, yılmaz savunucularıyız.
Bize emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarımızın emin ellerde nihai hedefe durmadan, yılmadan ulaşması için var gücümüzle çalışacağız.
Ruhu Şad, Mekânı Cennet Olsun.
Allah ondan razı olsun. 
Türk Dünyasının Bilge Başbuğu, Aksiyon Adamı, Ülkü Çınarı, mümtaz ve müstesna şahsiyet Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendiyi vefatının 22. Sene-i devriyesinde Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Haber: Hasan Çakmak