Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan Kadın Kolları Yerli Malı Kermesi Yaptı

Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı İl Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası münasebetiyle el emeği ürünleri ve ev yapımı yöresel lezzetlerin sergilendiği kermes açılışı yapıldı.

Ak Parti Erzincan İl

Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı İl Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası münasebetiyle el emeği ürünleri ve ev yapımı yöresel lezzetlerin sergilendiği kermes açılışı yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı Süleyman Demirel İş Hanı önünde düzenlenen etkinliğe Ak Parti Erzincan İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan Külünk, İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, İl Başkan Yardımları İbrahim Kolak, Erkan Akbaş ve Girişimci kadınlar katılım sağladı. Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından ev kadınlarının hazırladığı el emeği ürün sergisi gezildi ve yöresel yemekler ikram edildi.

Açılış münasebetiyle bir konuşma yapan Ak Parti Erzincan İl Kadın Kolları Başkanı Rahşan Külünk; 12-18 Aralık tarihlerinde Yerli Malı Haftası dediğimiz tutum yatırım ve Türk malları haftası sebebiyle bugün üreten kadınlarımızın evlerde kendi el emekleriyle ürettikleri ürünleri hem ekonomilerine Can vermek hem de onlara destek olmak adına bugün burada sizlerin huzurunda hem sergiliyoruz hem de satısını yapmaktayız.. Bu sebeple ekonomi birimizin başkanlığında düzenlediğimiz bu programımızı gelmeniz ve onlara destek vermeniz bizim için çok önemlidir. Ekonomik olarak şu anda yaşadığımız bir darboğaz varmış gibi gözükse de biz çok şükür bugünlerin arkasından güzel günlerin geleceğini umut ederek kadınlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Misafirlerimize de hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyoruz” dedi.

Kermes etkinliğinde el emeği ürünlerini sergileyen ev hanımları tüm Erzincanlı kadınları açılan kermese davet ederek, kermeste çeşit bakımından birçok yöresel lezzetlerin yer aldığı bir sunuma sahip olduklarını ve herkesin bu ürünleri tanımaları gerektiğini belirtti.