Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kök Hücre Bağışında Bulundular

Erzincan Belediyesi hizmet Binasında bir günlük kan bağışı kampanyasında 40 ünite kan toplandı 7 kişi ise kök hücre bağışında bulunmak için kan verdi.

Erzincan Belediyesi hizmet Binasında

Erzincan Belediyesinden Türk Kızılay’ı kan merkezine destek devam etti. Erzincan Belediyesi hizmet Binasında bir günlük kan bağışı kampanyasında 40 ünite kan toplandı 7 kişi ise kök hücre bağışında bulunmak için kan verdi.

Türk Kızılay’ı kan merkezine tarafından sabah erken saatlerde açılan bağış stantları akşam mesai bitimine kadar gönüllü olarak kan vermek isteyen personelden kan bağışı aldı. 

Erzincan Belediyesinde düzenlenen kan bağış kampanyası hakkında bilgiler veren Dr. Ahmet Aras, sürekli sahada olduklarını dile getirerek konuşmasında şunlara yer verdi; “ belediyede kan bağışı organizasyonunu gerçekleştiriyoruz. Biz Kızılay kan bağış merkezi olarak sürekli sahadayız. Daha öncesinde polis okulunda bu organizasyonu gerçekleştirdik. Şimdide belediye personeli ile bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Sürekli kan bağışçılarının arttırılması ve bu tarz etkinliklerle sosyal farkındalık oluşturulması amacıyla kan bağışı kampanyasını belediyemizde de rutin olarak yapıyoruz. Kan ihtiyacı sürekli bir ihtiyaç. Kan stoklarının devamlı yeterli miktarda olabilmesi için bu tarz kampanyaların devamlılığını sağlamamız gerekiyor. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Her bağış hayata tutunan bir canı temsil ediyor. Her ferdin bu görevi yerine getirmesini ümit ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Haber: Hasan Çakmak