Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da İnci Life Pilates Stüdyo Açıldı

Erzincan’da yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “İnci Life Pilates Stüdyo” adıyla hizmete giren pilates salonu için yapılan açılış törenine Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’da katılarak açılış kurdelesini kesti.

Erzincan’da yeni bir işyeri

Atatürk Mahallesi Ali Kemali Caddesi No. 3 de hizmete giren işyerinin açılışına Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Aras, Erzincan Spor Lisesi Müdürü Hayati Doğan İşletme sahibi İncilay Başgöze, ailesi arkadaşları ve davetliler katıldı.

Açılışta Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun yeni açılan iş yerinin Erzincan’a ve Erzincan halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak işletme sahibi İncilay Başgöze’ye Erzincan’a böyle güzel bir işletme kazandırdığı için teşekkür etti.

Açılış seremonisinin ardından davetliler topluca iş yerini gezdiler. Özel ikramların sunulduğu açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.

Açılış sonrasında işletme ile ilgili bilgi veren İşletme sahibi Eski Milli Sporcu İncilay Başgöze 7 yaşından itibaren bu sektörün içinde olduğunu belirterek, “7 yaşından beri sporun her dalıyla ilgilendim. Buraya İnci Life Pilates Stüdyo ismi ile işletmemizi açtık. Erzincan ilimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İşletmemizde en ileri düzey aletli pilates materyallerimiz var. Ayrıca burada hastalık olarak adlandırdığımız Bel fıtığı, Omurilik problemleri, lordoz, skolyoz ve sinir sıkışmalarına bire bir tedavi uyguluyoruz.

Badminton spor dalında milli sporcu olarak 12 yıl profesyonel sporculuk dönemi geçirdiğini söyleyen Başgöze, Badminton sporu ile açmış olduğun işletme çok farklı bir kategori. Sporculuğum da bitme dönemlerine geldiğim için Erzincan’ da vatandaşlarımıza nasıl bir katkı sağlayabilirim diyerek bu işletmeyi Erzincan’ımıza kazandırdım.

İşletmenin Kadınlara yönelik olduğunu belirten İncilay Başgöze, sadece evli çiftlere özel seanslarının da olduğunu söyledi. Evli çift geldiğinde işletmede sadece salon evli çifte ait olacak. Ayrıca gurup derslerimiz var. Burada 4 kişilik seanslarımız olacak. Bire bir ders vereceğimiz için tüm Erzincan halkımızı salonumuza bekleriz” dedi. İşletme sahibi İncilay Başgöze, bugünün kendisi için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklara teşekkürlerini ifade etti.