Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Mavi Kategoride Olan İller Arasında

Aşının PANDEMİYLE mücadeledeki önemine değinen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, COVID-19'a karşı ilk doz aşı olan nüfusu yüzde 75'i geçen Düzce ve Erzincan'ın "mavi" kategorideki iller arasında yerlerini aldığını açıkladı.

Aşının PANDEMİYLE mücadeledeki önemine

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Erzincan’ın “mavi” kategorideki iller arasına geçtiğini duyurdu.

RİSK HARİTASINDA RENGİ MAVİ

Erzincan yüzde 75’ in üzerine çıkan ilk doz aşı oranıyla beklenen haberi verdi, Risk haritasında rengi mavi. Başarılarıyla tarih kuran bu şehirden beklentimiz var. Okullar 6 Eylülde başlıyor. Şimdi devam doz oranlarını da aynı şekilde yükseltme zamanı. Bugünden tebrikler” ifadelerine yer verdi.

Erzincan valisi Mehmet Makas konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Can Erzincan, ilk doz aşı oranıyla yüzde 75’in üzerine çıkarak, risk haritasında mavi renkteyiz. Aşı olan her bir vatandaşımıza teşekkürlerimi sunuyor, henüz aşı olmamış vatandaşlarımızı ise sağlıklı yarınlar için aşı olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik ise, “Erzincan’ın yüzde 75 aşılama oranı ile haritadaki yeni rengi mavi. Duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza ve özverili sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. Hedefimiz ilimizde yüzde 100 oranında aşı yaparak pandemi ile mücadelemizden galip çıkmak.” dedi.