Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

500 Yataklı Dörtyol Yerleşkesi İnşaat Çalışmaları Başladı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 500 yataklı Dörtyol Yerleşkesi inşaat çalışmaları devam ediyor.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Mevsim şartlarının normale dönmesinin ardından hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarının başladığı 500 yataklı Dörtyol Yerleşkesine giderek çalışmaları yerinde inceleyerek firma yetkililerinden bilgiler alan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik; “ Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz 500 yatak kapasitesine sahip Merkez Dörtyol Hastanemiz inşaatı kaldığı yerden çalışmalarına başladı” dedi..

Modern mimari yapısı, konforlu üniteleri, hasta odaları, teknoloji imkanlarıyla kentin en güçlü sağlık yatırımlarından biri olacağını ifade eden İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Hirik, “Bu vesile ile hastanemizin ilimize kazandırılmasında çok büyük emekleri olan, ülkemizin son Başbakan’ı TBMM Eski Başkanı Sayın Binali Yıldırım’a Erzincan Valimiz Sayın Ali Arslantaş’a Milletvekillerimiz Sayın Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a bu büyük projeyi ilimize kazandırdıkları için teşekkür ediyor hastanemizin en kısa zamanda yapımı tamamlanıp ilimize en iyi şekilde hizmet vermesini temenni ediyorum” dedi.