Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemaliye'de bayram Yoğunluğu

Erzincan’ın önemli turizm merkezlerinden Kemaliye ilçesi, Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin uğrak merkezlerinden oldu. Yerli ve yabancı turistleri ağırlayan Kemaliye’de vatandaşlar kanyonda tekne gezilerine katırken, bazıları ise köy gezileri gerçekleştirerek, öz çekim yaptılar.

Erzincan’ın önemli turizm merkezlerinden

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde yaşayan çok sayıda vatandaş Ramazan Bayramı tatilini Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde geçirmeyi tercih etti. Tatilcilerin en çok tercih ettiği merkezler arasında yer alan Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Eşsiz doğası, karanlık kanyonu, tarihi evleri ile vatandaşların dikkatini çeken Kemaliye bayram tatilinde de en fazla tercih edilen ilçeler arasında yer aldı.

İlçede bulunan otel ve pansiyonların bayram tatilinde yoğunluk yaşandığı öğrenilirken, Ramazan Bayramı’nda da tatilcilerin gözde Mekânı haline gelen ilçede, bazı vatandaşlar kanyonda tekne gezilerine katırken, bazıları ise köy gezileri gerçekleştirerek, öz çekim yaptılar.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Öte yandan bayram tatilini Kemaliye’de geçirmek isteyen Eğinliler Şehir Lokalin de bir araya gelerek bayramlaştılar.  İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan ve Belediye Başkanı Mehmet Karaman’ında hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde yüzlerce Kemaliyeli uzun uzadıya sohbet ederek hasret giderdiler.