Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan; amatörler zor durumda lütfen destek olun

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Emin Turan, Erzincan’da amatör takımların çok zor durumda olduğunu ifade ederek yöneticilerden destek talep etti.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri

2023-2024 Erzincan 1. Amatör futbol sezonu ilk devresini tamamlanmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, kulüplerimiz çok zor bir ilk devre geçirdi. Amatör Lig deplasmanlı olduğu için deplasman maliyetlerinin de çok yüksek olması, akaryakıt fiyatlarının ve ona bağlı olarak araç kiralama ücretlerinin fahiş fiyatları çıkmış olması kulüplerimizi maddi açıdan gerçekten zor durumda bırakıyor.

ERZİNCAN’IN ASİL EVLATLARI UNUTULMAMALI

Erzincan’ın amatör futbolunda ter döken Erzincan’ın asil evlatlarının da unutulmaması gerektiğine vurgu yapan ASKF Başkanı Turan, “Böylesine zor ve sıkıntılı zamanda Amatör Küme takımı çıkarıp şehrimizin futboluna katkı sunan herkese teşekkür ederim. Bizlerde ASKF olarak kulüplerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Kendi imkânlarımız ölçeğinde destekte bulunacağız. Ama tabii ki bu destek yetersiz kalıyor.

AMATÖR CAMİASININ SESİNİ DUYUN

Can Erzincan’ın evlatlarının mücadele ettiği Erzincan amatör kulüplerinde bulunan futbolcular, hiçbir imkanları mevcut değildir. Tamamen kulüp başkanları ve yönetimlerinin kendi şahsi imkanları doğrultusunda yürütülmektedir. Kulüplerimizin bu çıkmazdan kurtulmak için başta Erzincan Valimiz Hamza Aydoğdu, Milletvekillerimiz Süleyman Karaman ve Mustafa Sarıgül ile Belediye Başkanımız Bekir Aksun beyefendiden kulüplerimize destek olmalarını talep ediyoruz. Erzincan Amatör Spor kulüplerine ilimizin kıymetli yöneticilerinin borçları olduğunu düşünmekteyiz, Şehrimizin seçilmiş ve atanmış yöneticileri lütfen amatör camiasının sesini duysun” diye konuştu.