Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulut, AK Partiden Aday adaylığını açıkladı

14 Mayısta yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Partide milletvekilliği aday adaylığı müracaatları devam ediyor.

14 Mayısta yapılacak olan

11 Kasım 2017 tarihinden itibaren AK Parti Erzincan Merkez ilçe başkanlığını yürüten 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı Başvurusu İçin 2839 Sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu’nun 18. Maddesi Gereğince istifa eden Av. Ferhat il başkanlığı binasında aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Birlikte çalışmaktan onur duyduğunu belirten AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’nin başarılar temennisinde bulunduğu konuşmasının ardından konuşmasını yapan Ak Parti Erzincan Milletvekili aday adayı Av. Ferhat Bulut, “Öncelikle ülke olarak yaşadığımız deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm deprem şehitlerimizi rahmetle bir kez daha yâd ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. 

İslam âleminin yeşeren umudu, annelerimizin duası, kalplerimize hizmet aşkı dolduran, konuşmayı değil çalışmayı öğreten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, sizlerin desteği ve teveccühü ile göreve gelirsem aldığım bayrağı hizmet yarışında daha ileriye götürmek için canla başla mücadele vereceğimin sözünü buradan veriyorum.

AK Parti, asaletini Anadolu irfanından, istikametini edep ve erkândan, gücünü ise milletin sinesinden ve iradesinden almaktadır. AK Parti, mevcudiyetinin de bir gereği olarak, Türkiye’yi sadece kendi sınırlarında değil küresel düzeyde istikrarlı, güçlü ve idealleriyle iftihar edeceğimiz bir hale getirmek için yola çıkmıştır.

Türkiye, AK Parti ile birlikte bölgesel ve küresel düzeyde sözü dinlenen, takip eden değil, takip edilen, itibarlı ve kudretli bir ülke haline gelmiştir.

Ak parti teşkilatlarında uzun yıllar görev almış ve düne kadar da görev yapmaya devam eden bir kardeşiniz olarak, yeni bir göreve, milletvekilliğine talip olduğum için,  “bu yarışta ben de varım” dediğim için teşkilatlarımızda bir heyecan oluşturduğumuzu düşünüyorum. Siyasette asıl olan o heyecanı, o dinamizmi hep diri tutmaktır.

Adaylarımız kim olursa olsun Ak parti gönüllüleri olarak milletvekili adaylarımızın etrafında toplanmalı, birbirimize sımsıkı kenetlenmeliyiz. Bu heyecanımızın bizi tekrar başarıya götüreceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce yaptık yine yaparız.

Öyle Bir Kazanacağız Ki, Hiç Kimse Kaybetmeyecek.

Rabbim, birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Çıktığımız bu yolda rabbim hepimizi muvaffak eylesin. Ben üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. Artık sıra Erzincan’da ifadelerini kullandı.