Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karasu Nehrinde Mahsur Kalan Küçük Çoban Kurtarıldı

Erzincan’da hayvan sürüsünü geçirmek isterken suların yükselmesiyle birlikte Karasu Nehrinin ortasında mahsur kalan 13 yaşındaki Muhammed Yaprak’ı AFAD ve jandarma ekiplerinden oluşan personel tarafından botla kurtarıldı.

Erzincan’da hayvan sürüsünü geçirmek

Erzincan’ın Üzümlü ilçesine bağlı Altınbaşak beldesi yakınlarından geçen Karasu Nehri’ndeki adacıkta mahsur kalan çocuğu, AFAD ve jandarma ekipleri kurtardı.

Babası Ayhan Yaprak ile birlikte büyükbaş hayvanları otlatmak isteyen 13 yaşındaki Muhammet Yaprak sürüyü Karasu Nehri’nden geçirmek istedi. Yağmur nedeniyle nehir sularının yükseldiğini fark edemeyen küçük çocuk bir anda akıntıya kapıldı. Bu sırada nehrin ortasında bulunan adacığa çıkan Muhammet Yaprak, çaresizce beklemeye başladı. Baba, kendi çabalarıyla oğlunu kurtaramayınca durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine gelen Jandarma ile İl Afet ve Koordinasyon Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 1 saat adada bekleyen küçük çocuğu kurtarıp bota alarak nehrin karşısına geçirdi. Üşüdüğü görülen çocuk babasına teslim edildi.