Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tutuklandılar

Erzincan Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklama da; “Erzincan’da hırsızlık olaylarına karışan 4 şüpheli şahıs, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yakalanmıştır” denildi.

Erzincan Valiliği İl Basın

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklama da; “14 Eylül 2019 tarihinde ilimiz merkezinde meydana gelen üç ayrı “İş Yerinden Hırsızlık- Açıktan Hırsızlık- Mala Zarar Verme ve Konut Dokunulmazlığını İhlal” olaylarına yönelik Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince başlatılan çalışmalar kapsamında; güvenlik kamerası incelemesi sonucu, olayı gerçekleştirenlerin S.A., D.E.P., M.E. ve Ö.A. isimli şahıslar olduğu ve benzer suçlardan haklarında birçok kez işlem yapıldığı anlaşılmıştır.

Bu kapsamda yapılan çalışmalar çerçevesinde şahıslar, “İş Yerinden Hırsızlık- Açıktan Hırsızlık- Mala Zarar Verme ve Konut Dokunulmazlığını İhlal” suçlarında kullandıkları aletlerle birlikte yakalanmıştır.

Gözaltına alınan S.A., D.E.P., M.E. ve Ö.A. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik çalışmalar kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır ”denildi.