Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon

Erzincan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda 272 adet Sentetik Ecza, 49,11 gram Esrar, 5 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğüne bağlı

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; “Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda; Erzincan ve İstanbul ilinde yapılan eş zamanlı operasyonda T.D. (36), Ö.Ş.(36), İ.Y. (36) ve K.E. (34) isimli şahıslar gözaltına alınmış, operasyon kapsamında, 272 adet Sentetik Ecza, 49,11 gram Esrar, 5 adet ecstasy hap ele geçirilmiştir” denildi..

Konu ile ilgili olarak T.D. (36) ve Ö.Ş.(36) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış olup, İ.Y. (36) ve K.E. (34) isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uyuşturucu-Uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve  gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadelemiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.