Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram Öncesi Broşürlü Uyarı

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri, Ramazan bayramı öncesi işlek caddelerde broşür dağıtarak vatandaşları dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı uyardı.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri Erzincan’da esnaf ve vatandaşlara uyarıcı broşürler dağıtarak dolandırıcılık, hırsızlık gibi olaylara karşı daha tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

İşlek caddelerde vatandaşlara broşür veren polis ekipleri; esnafları para alışverişinde sahte paraya karşı dikkatli olmaları, vatandaşları evden çıkarken, tatile giderken kapı ve pencerelerini kapamaları, yakın komşusuna gittiğini söylemesini istiyorlar.

Erzincan’ın en işlek caddelerinden ordu caddesi ve Vakıflar iş hanı önünde Gençlerimizi Siber Suçlardan koruyalım, Telefonla Dolandırıcılık yapanlara karşı mağdur olmamak için Emniyet uyarıyor, Telefon dolandırıcılığına dikkat ve anne babaların çocuklarına 155 polis İmdat, 110 itfaiye ve 112 ambulans numaralarının öğretilmesi ve hangi durumlarda aranması gerektiğini gösteren el broşürlerini dağıtan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri bayram öncesi, hafta sonları dahil üç gün boyunca bu broşürleri dağıtacaklar. 3 gün boyunca yaklaşık 5 Bin civarında el broşürü dağıtılacak.