Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

65 Yaş Üstü Vatandaşa Maaş Uyarısı

Erzincan valiliğinden uyarı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada; “Erzincan genelinde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın telefonla aranarak, banka bilgilerinin istenildiği ve “maaşınızı evinize getireceğiz” şeklinde dolandırıcılık yapılmakta olduğu tespit edilmiştir” denildi.

Erzincan valiliğinden uyarı yapıldı.

Valilik ve kaymakamlıklar tarafından 65 yaş ve üzeri ile kronik vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirler alınmaktadır. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir. Bu çağrıların cevaplandırılması ve gerekli hizmetlerin üretilmesi için ihtiyaç duyulacak sayıda başta kolluk birimleri olmak üzere yeteri kadar kamu görevlisi/ekip ve araç görevlendirilmektedir.

Bu kapsamda Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımızca tüm muhtarlarımız SMS ile bilgilendirilmiş olup, Emniyet ve Jandarma birimlerince de konuyla ilgili bilgilendirme çalışmalarına başlanmıştır.

Erzincan genelinde bu tür çağrı alan vatandaşlarımızın arandıkları telefon numaralarını ve diğer bilgileri derhal 155, 156 numaraları üzerinden kolluk kuvvetine (emniyet-jandarma) bildirmesi ve bu tür taleplere kesinlikle itibar edilmemesi hususunda tüm halkımızın ve ilgililerin duyarlı olmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi.