Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, Şehit Emrah Gündüz’ün ailesini ziyaret etti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca hain saldırı sonucu şehit olan Piyade sözleşmeli er Emrah Gündüz’ün Refahiye’nin Şahaloğlu köyündeki kabrini ziyaret ederek dua etti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu;

Kabir ziyaretinin ardından Şehit Emrah Gündüz’ün baba evine ziyarette bulunan Vali Aydoğdu, 26 Kasım’da vatanı ve bayrağımız için şehit düşen kardeşimizin ailesiyle bir araya geldik. Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak” dedi.

Vali Aydoğdu ziyarette Şahaloğlu köyü eşrafı ile de bir araya gelerek köylüler ile birlikte toplu iftar programına katılarak iftar yaptı dualar ettiler. .

DUALARIMIZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMANLARIMIZLA

Şehit Emrah Gündüz’ün Refahiye’nin Şahaloğlu köyünde baba evine ziyarette bulunan Vali Hamza Aydoğdu, “Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik. Emrah kardeşimizin fedakarlığı, bizleri bir araya getiren en değerli miras. Onun aziz hatırasını hep birlikte kalbimizde yaşatacağız. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Dualarımız şehitlerimiz ve kahramanlarımızla” dedi.

Şehit ailesi ve Şahaloğlu köyü eşrafı Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyaretleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler.