Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, kurum müdürleri ve öğrencilerle birlikte gazileri ziyaret ettiler

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vali yardımcıları ve kurum müdürleri yanlarında lise örgencileri ile birlikte Erzincan merkezde ikamet eden gazileri eş zamanlı ziyaret ettiler.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu,

İl merkezinde ikamet eden 23 gazinin evlerine gidilerek yapılan ziyaretler kapsamında; Irak’ın kuzeyinde Zap bölgesinde Pençe-Kilit Operasyonu’nda 2022 Nisan ayında EYP patlaması sonucu ağır yaralanan Gazi Piyade Üsteğmen Kadir Erden’i 4 lise öğrencisi ile birlikte ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu, Gazi Kadir Erden ve ailesi ile bir süre hasbihalde bulundular.

Vali Hamza Aydoğdu ile birlikte vali yardımcıları ve kurum müdürleri de beraberlerindeki öğrencilerle birlikte kent merkezinde yaşayan gazilere eş zamanlı olarak ziyarette bulundular.

Vali Aydoğdu ziyarette yaptığı konuşmada “Bugün geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte vatanımızın kahraman evlatları, kahraman gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu toprakları bizlere vatan kılan siz kahramanlarımızın hikâyeleri, gençlerimize millet ve vatan sevgisinin en güçlü dersini verdi.” dedi.

Aziz şehitlere Allah’tan rahmet, kahraman gazilere hayırlı ömür dileyen Vali Hamza Aydoğdu, konuşmasının devamında, “Bugün bu cennet vatanımız üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin emanetleri ailelerine ve gazilerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından öğrencileri Valilik Konutu’nda misafir eden Vali Hamza Aydoğdu, öğrencilerle akşam yemeği yiyip, hasbihâl ederek başarılar diledi.