Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu Ramazan bayramı dolayısıyla 100. Yıl Atatürk Huzur evini ziyaret ederek büyüklerin bayramını kutladı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu

Huzurevi sakinleri ile tek tek görüşen ve dinleyen Vali Aydoğdu’ya AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Binali Yıldırım Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali yardımcıları, Ömer Özbay ve Mehmet Emre Canpolat ile Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürü serdar Demirci’de eşlik etti.

DEVLETİMİZ, BÜYÜKLERİMİZ İÇİN TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER ETMİŞ DURUMDA

Burada bir konuşma yapan Vali Aydoğdu, “Geçmişten bugüne köprü vazifesi gören, milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılmasını sağlayan büyüklerimize her zaman minnettarız. Ramazan Bayramı dolayısıyla bizlerde büyüklerimizi ziyaret edip halini ahvalini sorduk ve hayır dualarını almaya çalıştık. Çok şükür huzurevinde konuk ettiğimiz büyüklerimizin sağlık durumu ve moral motivasyonları gayet iyi. Devletimiz, büyüklerimiz için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu vesileyle büyüklerimize sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Vali Aydoğdu, huzurevi sakinlerinin istek ve arzularını dinledi. Huzurevi sakinleri de ziyaretleri nedeni ile Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’ya teşekkür ederken, “İsteklerimizi her zaman yerine getirmek için çalışıyorsunuz, bu bayramda da bizleri yalnız bırakmadınız, teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.