Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu Başbağlar Şehitlerini ziyaret edip dua okudu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzincan Valiliği görevine atanan Vali Hamza Aydoğdu ilçe ziyaretleri kapsamında Kemaliye’ye ve Başbağlar köyüne ziyarette bulundu. Şehitlerin kabristanları başında dualar okuyarak şehitleri yad etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erzincan

Ziyaret kapsamında Kemaliye belediye başkanı Mehmet Karaman ve Kemaliye Kaymakamı İlhan Kayatürk’ten ilçede yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgi aldı. Vatandaş ile de bir araya gelen Vali Aydoğdu Kemaliyeliler ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulundu.

Vali Aydoğdu, Ziyaretinin devamında İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı ve Kemaliye Kaymakamı İlhan Kayatürk’le birlikte Başbağlar Jandarma Karakolunu ziyaret ederek Mehmetçik ile hasbıhal bir süre sohbet ettiler.

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde 5 Temmuz 1993 tarihinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan 33 şehidin kabirlerini ziyaret eden Vali Hamza aydoğdu, şehitlerin kabristanları başında dualar okuyarak şehitleri yad etti.

Erzincan Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyündeki şehitlik müzesini de gezen Vali Aydoğdu, ziyaretlerini tamamlayarak Erzincan’a döndü.