Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aydoğdu, 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı

10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu; Bu özel günde, tüm Mülki İdare Amirlerimizin; başta Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız olmak üzere, azim ve kararlılıkla yürüttüğünüz hizmetleriniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

10 Ocak İdareciler Günü

Vali Aydoğdu mesajında; Bugün, sizlerin fedakârlık ve azimle sürdürdüğünüz kıymetli hizmetlerin simgesi olan 10 Ocak İdareciler Günü. Türk İdareciler Derneğinin 1978 yılında bu özel günü ilan etmesiyle, sizlerin ülkemizin her köşesinde yaktığı umut ışığını onurlandırıyoruz.

Sizler, milletimizin milli ve manevi değerlerine sarsılmaz bağlılıkla hizmet eden, devletimizin güçlü temsilcilerisiniz. Her biriniz, bir öğretmen sabrıyla, bir mühendis titizliğiyle ve bir baba şefkatiyle toplumumuzun refahı için çalışıyorsunuz.

Gecenizi gündüzünüze katarak şehirlerimizin ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunan siz değerli idareciler, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretirken devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağını pekiştiriyorsunuz.

Mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğünüz bu onurlu görev, sadece bir iş değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve şereftir. Bu özel günde, tüm Mülki İdare Amirlerimizin; başta Vali Yardımcılarımız ve Kaymakamlarımız olmak üzere, azim ve kararlılıkla yürüttüğünüz hizmetleriniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyor, bu kutlu yolda sizlere başarılar diliyorum. 10 Ocak İdareciler Gününüz kutlu olsun!