Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Rüveyda Tanoğlu seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde görev dağılımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen seçimde, yapılan oylama sonucu TOBB Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanlığına Rüveyda Tanoğlu; Başkan Yardımcılıklarına ise Sultan Akbaş ve Yasemin Say seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan Rüveyda Tanoğlu, “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu olarak gayretimiz, ilimizdeki kadın girişimci sayısını artırmak, projelerimizle ve vizyonumuzla yeni kadın girişimcilere örnek teşkil etmek olacaktır. İcra kurulumuz bu noktada çok önemli bir misyon üstlenmektedir. Kadınlarımız, hayatın akışında yaratıcılıkları ve kararlılıklarıyla pek çok zorluğun üstesinden gelirken, iş dünyasında daha fazla kadının yer alması ile de toplumun gücüne güç katacaktır.

Kıymetli TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dediği gibi, “Aklın ve başarının cinsiyeti olmaz, kadın güçlü olursa toplum ve ülke güçlü olur.” Bizler de bu yolda icra komitesi olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı’nı şahsıma layık gören Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne ve üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim.” dedi.