Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refahiye Bölge Trafikten okullara kitap desteği

Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince Refahiye’de ortaöğretim düzeyindeki okullar ziyaret edilerek öğrencilere trafik kuralları ve önemi ile polislik mesleği ile ilgili bilgi verildi.

 Erzincan Refahiye Bölge

Üniversite sınavı sonrasında Polis Akademisine başvuru sınav aşamaları hakkında öğrencilere bilgilendirmelerde bulunan Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personelleri öğrencilerin konu ile ilgili sorularını cevapladılar.

Ayrıca Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğince okul kütüphanelerine ortaöğretim müfredatına uygun, kişisel gelişimi destekleyici kitaplar hediye edildi.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Refahiye İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yakup Gemici program ve yardımlarından dolayı Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerine ve tüm emniyet personellerine teşekkür etti. Her zaman Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinin yardımlarını gördüklerini belirten Gemici; sürekli işbirliği içerisinde güzel projeler ile öğrencilerin yaşamına trafik bilincini ve kültürünü yerleştirdik. Çok gururlu ve mutluyuz. Okul kütüphanemize yardım edilen kitaplar için Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine şahsım, öğretmen ve öğrencilerim adına ayrıca teşekkür ediyorum. Hediye edilen kitapları inceleme fırsatı buldum. Kitaplar gerçek anlamda öğrenciler için özenle seçilmiş kişisel gelişimi destekleyici ve üniversite sınavında Türkçe anlamında sorulan paragraf ve anlam bütünlüğü sorularının çözümlenmesini kolaylaştıracak kaynaklar olduğunu söyledi.

Erzincan Refahiye Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinden yapılan açıklamada okul müdürü Yakup Gemici, öğretmenler ve öğrencilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi. 500 kadar öğrenciye trafik eğitim verildiğini, amaçlarının küçük yaşlarda öğrencilere trafik kurallarının aşılanması, yeni nesillere trafik kültürü oluşturmak olduğu belirtildi.

Kişisel gelişim ve akademik eğitim süreçlerinde her zaman destek olmak amaçlı yanlarında olmaya devam edileceği belirtilen açıklamada, okul kütüphanesine kitap desteği oldukları için mutlu oldukları ifade edildi. Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.