Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis haftasında Erzincan Emniyeti tüm Şehitler için Mevlit okuttu

Türk Polis Teşkilatı’nın 179’nci kuruluş yıldönümünün kutlandığı Polis Haftası kapsamında Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından Terzibaba Camii’nde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179’nci

Terzibaba camiinde Cuma namazı öncesinde düzenlenen programa Erzincan 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Emniyet Teşkilatı mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Terzibaba camiinde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programında görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Daha sonra İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından bütün şehitler için dua yapıldı. Dua sonrasında Cuma namazı kılındı.

10 Nisan Polis haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt; “Bu yıl teşkilatımızın kuruluşunun 179’ncu yıldönümü. Tüm teşkilatımızın yıl dönümünü kutluyorum. Bu hafta itibariyle çeşitli etkinlikler yapacaklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Kurt; Şehit ailelerimiz ziyaret ediyoruz. Bugün de Cuma Namazı öncesinde Mevlit okuttuk. Başta sportif faaliyetler olmak üzere farklı etkinliklerimizde olacak. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecelerini ve bayramlarını kutluyorum” dedi.

Programda Mevlidin ardından cemaate Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından gül suyu ile mevlit şekeri ikramı yapıldı.