Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kur’an kursunda okuyan hafız öğrencilere iftar programı düzenlendi

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan Şubesi (TDV) tarafından “Geleceğimiz ve Gençliğimiz” Projesi kapsamında işitme engeli ve görme engellilere, Kur’an kursunda okuyan hafız öğrencilere Pir-i Sami Kur’an Kursu ve İlim Araştırma Merkezinde iftar programı düzenlendi.

Türkiye Diyanet Vakfı Erzincan

İftar programında konuşan ve katılımcıların Ramazan’ı Şerifini tebrik ederek sözlerine başlayan İl Müftüsü ve TDV Erzincan Şubesi Başkanı Muharrem Gül; “İftar programımız rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan Ayı tüm İslam âleminin birlik ruhunun güçlenmesine, manevi değerlerin yaygınlaşmasına vesile olsun inşallah. Rabbim Ramazan’ın coşkusunu hissetmeyi nasip etsin. Vatanımızı, milletimizi her türlü musibetlerden muhafaza eylesin” dedi.

Bu tür iftarların ve etkinliklerin birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu belirten il müftüsü Gül, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun tüm kesimleriyle kaynaşmanın devam edeceğini, engelli olmanın bir sorun olmaması gerektiğini, sabredenlere dinimiz katında ayrı bir faziletinin olduğunu ve engellilere yönelik her türlü imkânları müftülük olarak seferber ettiklerini söyledi.

Ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve mağfiret ayı olduğunu hatırlatan Müftü Gül, bir araya gelmenin aradaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendireceğine inandığını ifade ederek, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.