Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keşiş Dağları yamaçlarında bulunan Türk Bayrağı yenilendi

Keşiş Dağları yamaçlarında bulunan Şanlı Türk Bayrağı Erzincan Belediyesi tarafından yeniden boyanarak yenileme çalışması yapıldı.

Keşiş Dağları yamaçlarında bulunan

Keşiş Dağları yamaçlarında binlerce taş kullanılarak yapılan Şanlı Türk Bayrağı’nın boyama çalışması Erzincan Belediyesi ekipleri tarafından yapılarak tamamlandı.

2017 ve 2022 yıllarında Erzincan İl Özel idaersi ekipleri tarafından yenilenme işlemlerinin yapılmasının ardından Erzincan Belediyesi ekiplerince Keşiş Dağları eteklerinde bulunan Türk Bayrağı yeniden boyanarak görsellik kazandırıldı.

Keşiş Dağları yamaçlarında bulunan Dünyanın en büyük Atatürk Portresinin yenileme çalışmalarının Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi tarafından yapılmasının ardından, yine Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi koordinasyonunda, Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda Erzincan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 800 Kg boya kullanılarak dağın eteklerinde bulunan Türk Bayrağı’nın oluşturulduğu binlerce taş kırmızı ve beyaza boyanarak yenileme çalışması yapıldı.