Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşçinin yüzünü güldüren toplu iş sözleşmesi imzalandı

Refahiye Belediyesi ve Hizmet- İş Sendikasına üye personelleri arasında toplu iş sözleşmesi İmzandı. Belediye ve sendika arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile belediye çalışanlarının yüzleri güldü.

Refahiye Belediyesi ve Hizmet-

Refahiye Belediyesinde imzalanan toplu iş sözleşmesinde Belediye Başkanı Çakmak Paçacı personellere yüzde 100 zam yapılırken, Sosyal haklar hariç, taban yevmiyeleri 600 TL iken bin 200 TL olarak belirlediğini söyledi.

İmza sonrası kısa bir konuşma yapan Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı; “Çalışma arkadaşlarımızın sergiledikleri özverili ve başarı çalışmalarının karşılığını vermeye çalışarak ücretlerinde iyileştirme yaptık. Her zaman çalışma arkadaşlarımızın menfaatlerini gözeterek günlük ücretlerinde sosyal hakları hariç taban ücretlerinde yüzde 100 zam yaparak refah bir yaşam sürdürmelerini amaçladık. Yapılan zammın çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor bu süreçte Hizmet-İş Sendikası Başkanı Harun Mutlu’ ya ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Hizmet-İş Erzincan Şube Başkanı Harun Mutlu, “Toplu iş sözleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Sendika olarak amacımız hem belediyelerin hem de üyelerimizin menfaatlerini eşit oranda korumak. Sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.